Drömmar kan bli verklighet

Drömmar kan bli verklighet

En liten presentation då jag ser att många som hittat hit, kan tycka det är trevligt att höra lite om vem jag är! Har drömt sen jag var ung om att få ha en liten butik, och för snart sex år sedan så rustade vi en flygel hemma på gården som är från 1850 där vi bor sedan snart tjugo år.

Butiken var för länge sedan, sädesmagasin plus att drängen bodde i en del av den. Jag känner ett lugn i butiken och trivs så bra där inne! Vilket jag hoppas ni också kommer göra!! Många av mina kunderna har blivit mycket goda vänner ❤ Så trevligt!!

Jag kombinerar Drängstugan med mitt ordinarie arbete som är i en nattpatrull sedan över trettio år. Så jag har det bästa av två världar. .

Nu när vi har denna pandemi, så kan man även komma och besöka mig och ”drängen ”efter överenskommelse..

Hör gärna av er om ni vill komma själva, så löser vi det!!

Har öppet onsdagar from 23 mars kl.13-18

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *