𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒎𝒆

𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒎𝒆

Tittar in och önskar er alla en god fortsättning på 2022!

Ser fram emot ett fint år, och att man kanske kan få ut och resa så småningom, träffa mina äldre släktingar som jag saknar som bor långt bort…

Själv har jag varit sjuk sen annandagen, och tur att det bara är jag som åkte på en envis förkylning och maken har hållit sig på benen. Hoppas ni har hållit er friska, för att inte få träffa nära och kära är så tråkigt! Särskilt min syster som bor på ett gruppboende. Tur det är så gullig personal där!

Vi bor i ett hus från 1850 och på ovanvåningen har vi en sal. Stolarna är från Arboga Sparbank, där de stod i slutet av 1800-talet. Fick dem av min farmor och farfar för säkert 30 år sedan, och så glad över dem. Nu lite sen middag. .

Kram och önskar er en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *