Små raringar

Små raringar

Är ett tag sen jag var inne och måste bara visa er vad vi träffade på em!Här ser ni Sonja, Albert & Kalle som är våra vänners små bebisar! Charmtrollen är nu 8 veckor, och är en blandras av chihuahua och chihuahua/papillon, alltså jag bara smälter. . De väger runt 900 gram, och ni kan ju bara tänka er hur små de är och de vägde ca 80 gram när de föddes..

För er som nyss börjat följa Drängstugan, så heter jag Lilian och har mitt ordinarie arbete i en nattpatrull sen 34 år tillbaka. Så jag kombinerar det med min dröm från unga år, som blev uppfylld för snart sju år sedan då vi renoverade en av flygelbyggnaderna här hemma på gården där vi bor.

Nu är det bara en månad kvar, till Drängstugan öppnar igen! Ser fram så emot att träffa er alla igen, både gamla och nya kunder!

Så då hoppas jag att vi har fått lite vår, och lite varmare.

Ha det så gott! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *